IMG-a0870566b41c8b4646881b94d0fc6722-V

“Друштво за борбу против рака” Сомбор у сарадњи са Удружењем грађана „За Апатин“, поводом долазећих божићних и новогодишњих празника, организовало је  духовни разговор с апатинским презвитерима, жупником Јакобом Пфајфером и оцем Младеном Глушцем, на тему „Пронаћи мир у души“.

Разговор је најавила директорка библиотеке, Сања Шијан речима: „Заиста је ретко да нека тема окупи више људи, него што имамо столица у библиотеци. Децембар је, више него остали у години, месец преиспитивања и свођења рачуна, везаних за улагање у свој мир, здраве мисли и срећу, као и добра дела која смо учинили за друге и за себе. Заслуге за вечерашњи одзив са препуним капацитетом библиотеке, припадају нашим духовницима, жупнику Јакобу Пфајферу и оцу Младену Глушцу, чије лековите и мудре мисли, увек топло и срдачно изговорене, чине да будемо охрабрени, оснажени и оздрављени. Понесимо у свој живот, након ове вечери, рецепт за проналазак мира у души. Добродошли.“

Публику је поздравила, испред „Друштва за борбу против рака“ прим. др Ђерђи Шарић, а модератор разговора је била Биљана Бенић.